Кредит під заставу авто в Дніпрі: як отримати максимальну суму?

Кредит під заставу авто в Дніпрі: як отримати максимальну суму?

Варіації кредитних програм досить численні: для вибору оптимальної схеми взаємодії з фінансовою організацією необхідно детально вивчити всі умови і пункти договору, щоб отримати максимум можливих вигод і переваг. Щоб оформити кредит під заставу авто в Дніпрі, скористайтеся рекомендаціями експертів, які допоможуть врахувати всі тонкощі та нюанси, уникнувши «підводних каменів».

оцінка при займі під заставу авто в Дніпрі

Як розраховується сума кредиту із забезпеченням?

Звертаючись до фінансової установи, клієнт банку не знає спочатку, на яку суму позики може розраховувати. У розрахунку використовується цілий ряд факторів: розмір офіційного доходу, наявність джерел додаткового заробітку, поточні кредитні зобов’язання — тільки після подачі заявки, а також проведення комплексного аналізу буде прийнято остаточне рішення. При зверненні до приватного інвестора можна отримати гроші за спрощеною процедурою:

  • Для підтвердження надійності позичальника використовується застава. Відповідно, власник транспортного засобу отримує до 80% від озвученої оцінювальної вартості.
  • Експертну оцінку проводить досвідчений експерт, який ретельно огляне автомобіль, а також видасть офіційний висновок про стан усіх вузлів і систем.
  • Для отримання максимальної суми важливо ретельно підготувати транспортний засіб до майбутнього огляду, адже чим кращий стан і зовнішній вигляд авто, тим більшим буде розмір виданого кредиту.

Проведення оцінки займе мінімум часу. Клієнт самостійно вибирає відповідний день для зустрічі — і через пару годин буде озвучений результат експертного огляду. Якщо озвучена сума влаштує власника транспортного засобу, то підписання договору і видача грошей відбудуться в той же день.

Як проводиться оцінка вартості автомобіля?

Необхідність звернутися до експерта може виникнути в різних випадках: купівля-продаж транспортного засобу, постановка на облік, вступ у спадок, шлюборозлучний процес. Спеціаліст проведе комплексний аналіз, що дозволяє визначити реальну вартість авто. Оцінка проводиться наступним чином:

  • Рік випуску;
  • Пробіг автомобіля;
  • Пошкодження, отримані в результаті дорожньо-транспортних пригод;
  • Марка, тип транспорту (легковий або вантажний);
  • Стан лакофарбового покриття;
  • Технічний знос.

Перед зверненням до приватного інвестора можна самостійно зробити орієнтовний розрахунок. Вивчаючи дошки оголошень або пропозиції приватних осіб, вдається зрозуміти усереднену ціну автомобілів з аналогічним пробігом, станом, схожими технічними характеристиками. Розмір кредиту становить до 80% від реальної вартості.

Отримати займ під заставу авто в день звернення

Документи для проведення експертної оцінки автомобіля

Оформляючи кредит із забезпеченням, в якому заставою виступає автомобіль, позичальникові необхідно надати мінімальний пакет паперів, що включає:

  • Паспорт громадянина України;
  • ІПН;
  • Документи на автомобіль (техпаспорт).

Додатково можна підготувати інформацію про проведені раніше ремонтні роботи і технічне обслуговування — ці дані можуть бути актуальні при проведенні експертної оцінки. Експерт озвучить достовірну інформацію, після чого позика під заставу авто буде підтверджений і оформлений максимально швидко. Процедура оформлення позбавлена найменших труднощів, а при співробітництві безпосередньо з приватним інвестором можна уникнути бюрократичної тяганини, пов’язаної з тривалим підтвердженням, узгодженням і обробкою всіх наданих документів.