Де взяти позику під заставу авто: в банку або у приватного інвестора?

Де взяти позику під заставу авто: в банку або у приватного інвестора?

Кредити, розстрочки, кредитні картки — це звичні фінансові інструменти, які активно використовуються для реалізації поточних цілей і потреб. Але якщо потрібна велика сума, то переплата за користування отриманими грошима може бути досить суттєвою — і цей недолік нівелює всі переваги. Тому варто розглянути програми із забезпеченням, оформивши позику під заставу автомобіля в Дніпрі — це можна зробити як у банку, так і звернувшись до інвестора.

Спосіб отримати гроші під заставу авто в Дніпропетровську

Як вибрати кредитора?

Варіації доступних програм досить численні: фінансові установи, автоломбарди або пряме співробітництво з приватним інвестором. При виборі партнера, здатного надати кошти на чесних і вигідних умовах, корисно орієнтуватися на наступні критерії:

  • Надійність — співпраця можлива тільки в рамках офіційного договору, в якому детально прописані всі права та обов’язки сторін, а також затверджено графік і розміри щомісячних платежів.
  • Доступність — можливість отримання позики навіть із зіпсованою кредитною історією, без офіційного працевлаштування або довідки про доходи.
  • Лояльність — знижена відсоткова ставка, наявність «кредитних канікул» на випадок неможливості своєчасно внести черговий платіж, спрощена процедура оформлення.

Небезпечно звертатися до «випадкових» організацій, які функціонують короткий проміжок часу — важливо довіритися партнеру, який протягом багатьох років працює в галузі надання позик і заслужив бездоганну репутацію і довіру клієнтів.

Банк або приватний інвестор?

Програми із забезпеченням по праву затребувані й актуальні — для позичальника такий формат співпраці оптимальний. Оформити кредит під заставу автомобіля можна як у банку, так і звернувшись до приватного інвестора — головне, підібрати раціональний варіант, проаналізувавши наступні показники:

  • Швидкість оформлення. Звертаючись у грошово-кредитну організацію, клієнт подає заявку, протягом декількох днів очікує рішення, а в подальшому йому доведеться зібрати повний перелік паперів і дочекатися комплексної перевірки документів, а також рішення банку. Але можна отримати гроші й безпосередньо в день звернення — і без численних довідок.
  • Процентна ставка. При розрахунку відсотка за користування коштами в суму щомісячних платежів закладають можливі ризики і страховку від невиплати. Наявність застави знижує загальну вартість кредиту, адже це головне підтвердження своєчасного повернення отриманої суми.
  • Вартість кредиту. За рахунок численних додаткових платежів, прихованих комісій, обов’язкового страхування та інших факторів витрати за позикою суттєво зростуть. Приватний інвестор, навпаки, пропонує клієнтам максимально просту і прозору схему взаємодії, яка повністю виключає непередбачені витрати.

А головне, надаючи транспортний засіб у заставу, можна отримати до 80% вартості автомобіля. Точна сума буде озвучена після погодження всіх умов і проведення чесної експертної оцінки.

Гроші в борг у приватної особи в Дніпрі під заставу автомобіля

Як отримати позику під заставу авто в Дніпрі?

Для оформлення буде потрібен тільки паспорт, ІПН і документи на об’єкт, який виступає заставою. Етапи процедури:

  • Подача заявки — онлайн на сайті або за телефоном;
  • Особиста зустріч — обговорення деталей співпраці, підписання договору, огляд транспортного засобу експертом;
  • Підтвердження — передача грошей відбудеться в день звернення.

Співпраця з приватним інвестором незмінно вигідна: мінімум комісій, додаткових витрат. Тому варто обов’язково скористатися доступними перевагами, отримавши потрібну суму на поточні потреби.