Гроші в борг у приватного інвестора – переваги

Гроші в борг у приватного інвестора – переваги

Звертаючись до банку для оформлення кредиту, можна отримати відмову і втратити можливість скористатися такими необхідними в поточний момент засобами. А завищена процентна ставка або додаткові комісії і зовсім можуть призвести до серйозних фінансових труднощів і неможливості погасити поточну позику. Але набагато простіше, безпечніше, а головне, вигідніше взяти гроші в борг у приватного інвестора. Докладний огляд переваг і недоліків цієї пропозиції допоможе оцінити доцільність такого рішення.

5 причин не брати кредит у банку

Фінансові установи активно рекламують свої програми, пропонуючи отримати позику практично під 0%. Але при детальному вивченні договору часто вдається виявити приховані “підводні камені”, додаткові комісії та приховані платежі. Наприклад, щоб придбати машину, потрібно оформити страховку, витрати на яку становлять 1/5-1/6 загальної суми позики, що істотно збільшує щомісячні платежі. Можна виділити й інші причини, за якими банківські кредити нераціональні:

  • Завищена процентна ставка;
  • Ризик зміни умов у період дії кредитного договору;
  • Необхідність участі поручителів;
  • Надання повного пакета паперів, збір яких забирає багато часу;
  • Тривалий розгляд заявки і висока ймовірність отримання відмови при затримках із внесенням платежів при погашенні попередніх позик.
Плюси позики у приватної особи (інвестора) - Дніпро

Нерідко фінансові установи виставляють позичальникам особливі вимоги: надання коштів виключно на покупку житла на первинному ринку нерухомості або обмеження площі обраної квартири. В результаті пропозиція досить приваблива, але при уважному аналізі деталей скористатися нею не вдається. Набагато простіше спочатку звернутися до приватного інвестора, щоб без затримок і в найкоротші терміни отримати схвалення заявки і потрібну суму.

Кредит під заставу авто, житлової або комерційної нерухомості

Звертаючись до надійного кредитора, позичальник оформляє позику за спрощеною системою і при цьому отримує максимум можливих вигод і переваг:

  • Фіксована процентна ставка — знижений відсоток, а також плата виключно за фактичне користування кредитом, що дозволить достроково погасити позику без переплати або штрафних санкцій;
  • Збільшений період кредитування — термін надання позики варіюється від 1 до 60 місяців;
  • Швидкий розгляд заявки — процес не розтягнеться на кілька тижнів, потрібну суму можна отримати безпосередньо в день звернення.

Сума позики становить до 80% від вартості майнового забезпечення, встановленої незалежним експертом. Графік внесення платежів формується в індивідуальному порядку — схема погашення підбирається, виходячи з переваг і фінансових можливостей позичальника: можна поступово вносити рівні суми на рахунок або протягом обраного періоду часу оплачувати виключно відсотки без погашення тіла кредиту. Основну частину позики можна внести на фінальному етапі, що дозволить у спокійному режимі вирішити поточні фінансові проблеми, і лише після цього розрахуватися з кредитором у повному обсязі.

Як взяти гроші в борг під заставу нерухомості або авто в Дніпрі у приватного інвестора

Ризики звернення до приватного інвестора

Поширена помилка в тому, що банки прийнято вважати зразком надійності та стабільності, в той час як інвестори сприймаються «темними конячками». Але багато фінансових установ не гребують обманювати клієнтів — і вже після підписання всіх паперів можна виявити, що реальні умови дуже далекі від обіцяних. В той же час приватні кредитори пропонують чесні та прозорі схеми погашення, а ризики перебільшені. У цьому можна переконатися, проаналізувавши умови програми кредитування з майновим забезпеченням:

  • Нерухомість або авто, які виступають заставою, залишаються у власності у власника. Можна продовжувати жити в квартирі, здавати приміщення в оренду, а також їздити на автомобілі або використовувати його для ведення комерційної діяльності.
  • Процес переходу права власності до іншої особи вимагає серйозних фінансових витрат на супровід у суді, тому подібні заходи вживаються лише в крайніх випадках при повній і категоричній відмові клієнта вносити платежі за кредитом. У разі тимчасових труднощів передбачені «кредитні канікули» і відстрочене внесення платежів.
  • Всі умови детально прописані в офіційному договорі, який завірений нотаріально, що вбереже позичальника від непередбаченої зміни процентної ставки або розміру щомісячних платежів.

Навіть із поганою кредитною історією або за наявності активних позик можна отримати нову позику. І можна не сумніватися, що завдяки вигідним умовам така пропозиція окупиться сповна — головне, звернутися в Дніпрі до надійного приватного інвестора з бездоганною репутацією.